Een taxi vanuit Gorinchem naar Schiphol

Heeft u een taxi nodig voor vervoer vanuit Gorinchem en naar de luchthaven Schiphol en andersom? Rogis Taxi brengt u graag naar Schiphol voor uw vakantie of zakelijke reis. U kunt bij ons terecht als u een taxi nodig hebt voor verschillende doeleinden. Schakel ons in als taxi voor gezelschappen tot acht personen.

Bekijk onze diensten

Personen vervoer

Direct personenvervoer van en naar Gorinchem

lees meer

Zakelijk vervoer

Reserveer een taxi voor uw zakelijke afspraak

neem contact op

Airport

Een taxi die u naar een airport naar keuze brengt

lees meer

Schoolvervoer

Een taxi voor schoolvervoer in de buurt

lees meer

Koerier diensten

Vraag ons naar de mogelijkheden over onze koerier diensten

neem contact op

Taxi bedrijf - Rogis taxi B.V.

Bel ons nu

De taxi naar Schiphol die u bij ons regelt, is te reserveren voor diverse groepsgroottes. Naast dat u bij ons terechtkunt bij het vervoer van enkele personen, bieden wij ook groepsvervoer aan voor maximaal acht personen. Het is bij ons op meerdere manieren mogelijk om een taxi te bestellen. Bel ons op 06 27011364 om een taxirit te boeken of vul ons contactformulier in.

Bekijk onze diensten

Taxirit plannen?

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons
Privacy beleid

Rogis Taxi

Taxi service in Gorinchem

Gorinchem Rogis Taxi B.v. Richt zich op het leveren van personenvervoer van de hoogste service en kwaliteit. Regio Gorinchem en omstreken.

Ga naar onze contactpagina

Vriendelijke chauffeur en heel netjes stipt op tijd. Vond onze veiligheid belangrijk en dat konden wij enorm waarderen als 3 meiden zijnde.

Yasmina

Wat een snelle en professionele service!! Hebben mij geholpen toen ik in nood zat en netjes thuis gebracht in Rotterdam. Ik beveel dit taxi bedrijf iedereen aan!

Fem

Ben hier net komen wonen en had per direct vervoer nodig. 1 belletje een hele leuke taxi rit en de goede service kan ik dit bedrijf aanraden. Iemand die mee denkt echt een wereld bedrijf.

Bianca

Geweldige service en keurig op tijd. Chauffeur is zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig ook voor invalide. De prijs is erg laag voor een korte rit. Voor iedereen een echte aanrader!

Tijmen

Rogis Taxi B.V.