Groepsvervoer rondom Gorinchem

Als u groepsvervoer zoekt, kunt u bij Rogis Taxi uit Gorinchem zeker terecht. U schakelt ons in als vervoersmogelijkheid voor verschillende doeleinden. Zo brengen wij u graag met al uw bagage naar het vliegveld voor uw vakantie, maar we staan ook voor u klaar als u een taxi zoekt naar uw zakelijke afspraken. Wij hebben een taxi beschikbaar die voor zowel 4, 6 als 8 personen rijdt in de omgeving van Gorinchem.

Bekijk onze diensten

Personen vervoer

Direct personenvervoer van en naar Gorinchem

lees meer

Zakelijk vervoer

Reserveer een taxi voor uw zakelijke afspraak

neem contact op

Airport

Een taxi die u naar een airport naar keuze brengt

lees meer

Schoolvervoer

Een taxi voor schoolvervoer in de buurt

lees meer

Koerier diensten

Vraag ons naar de mogelijkheden over onze koerier diensten

neem contact op

Taxi bedrijf - Rogis taxi B.V.

Vervoer naar school

Het is ook mogelijk om ons als groepsvervoer in te zetten wanneer u vervoer nodig hebt om uw kinderen naar school te brengen. Wij bieden schoolvervoer aan met onze taxi voor 4, 6 of 8 personen. Om u en uw kinderen een zo vertrouwd mogelijk gevoel te geven, werken wij met vaste ritten en professionele chauffeurs. Het is zelfs mogelijk om ons als direct personenvervoer in te zetten voor kinderen en volwassenen met een beperking. Wij streven er bovendien naar de hoogste service en kwaliteit te leveren. Daarom zijn onze chauffeurs vriendelijk, behulpzaam, geduldig én goed op tijd.

Bekijk onze diensten

Taxirit plannen?

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons
Privacy beleid

Rogis Taxi

Taxi service in Gorinchem

Gorinchem Rogis Taxi B.v. Richt zich op het leveren van personenvervoer van de hoogste service en kwaliteit. Regio Gorinchem en omstreken.

Ga naar onze contactpagina

Taxi bedrijf - Rogis taxi B.V.

Boek uw taxi voor 4,6 of 8 personen online

Heeft u eenmalig of op vaste tijden in de week of maand groepsvervoer nodig? Dan zit u bij Rogis Taxi uit Gorinchem zeker goed. Wij staan voor u klaar als u een taxi voor meerdere personen, zoals 4, 6 of 8 man, nodig hebt. Boek ons groepsvervoer online door ons contactformulier in te vullen. Het bestellen van een taxi kunt u ook doen door ons te bellen op 06 27011364.

Bekijk onze diensten

Vriendelijke chauffeur en heel netjes stipt op tijd. Vond onze veiligheid belangrijk en dat konden wij enorm waarderen als 3 meiden zijnde.

Yasmina

Wat een snelle en professionele service!! Hebben mij geholpen toen ik in nood zat en netjes thuis gebracht in Rotterdam. Ik beveel dit taxi bedrijf iedereen aan!

Fem

Ben hier net komen wonen en had per direct vervoer nodig. 1 belletje een hele leuke taxi rit en de goede service kan ik dit bedrijf aanraden. Iemand die mee denkt echt een wereld bedrijf.

Bianca

Geweldige service en keurig op tijd. Chauffeur is zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig ook voor invalide. De prijs is erg laag voor een korte rit. Voor iedereen een echte aanrader!

Tijmen

Rogis Taxi B.V.