Goede service voor uw taxi in Gorinchem

Voor uw taxi van en naar Gorinchem bekijkt u alle tarieven van Rogis Taxi eenvoudig online. Wij richten ons op het leveren van personenvervoer van de hoogste service en kwaliteit. Ongeacht voor welk doeleinde u een taxi wilt inschakelen, wij staan voor u klaar. Onze chauffeurs zorgen dat u veilig op uw plaats van bestemming aankomt.

Bekijk de tarieven

Taxi bedrijf - Rogis taxi B.V.

Uw taxi naar school, werk of vakantie boekt u tegen scherpe tarieven

Als u kiest voor een taxi van ons bedrijf, dan kiest u voor een taxiservice met schappelijke tarieven. U bestelt bij ons een taxi met een vast starttarief. Daarna betaalt u bij ons een vast bedrag per minuut of per kilometer voor uw rit. Omdat wij deze vaste tarieven hanteren, komt u nooit voor verassingen te staan wanneer u bij ons een taxi huurt. Wilt u een privétaxi huren voor een prettige rit? Of wilt u juist een bus bestellen voor gemakkelijk groepsvervoer? U bent bij ons altijd op de juiste plaats.

Bekijk onze diensten

Personen vervoer

Direct personenvervoer van en naar Gorinchem

lees meer

Zakelijk vervoer

Reserveer een taxi voor uw zakelijke afspraak

lees meer

Airport

Een taxi die u naar een airport naar keuze brengt

lees meer

Schoolvervoer

Een taxi voor schoolvervoer in de buurt

lees meer

Koerier diensten

Vraag ons naar de mogelijkheden over onze koerier diensten

neem contact op

Taxi bedrijf - Rogis taxi B.V.

Boek uw taxi

Bent u op zoek naar prettig en snel taxivervoer tegen scherpe tarieven? Dan bent u bij Rogis Taxi op de juiste plaats. Bekijk onze tarieven en boek een taxi voor uw volgende reis. Heeft u vragen over onze tarieven of onze andere diensten? Bereik ons telefonisch via 06 27011364 of vul ons contactformulier in.

Bekijk onze diensten

Taxirit plannen?

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons
Privacy beleid

Rogis Taxi

Onze tarieven

Start-tarief:
€ 3,60 per rit (Auto)
€ 7,33 per rit (Bus)

Kilometer-tarief:
€ 2,65 per kilometer (Auto)
€ 3,34 per kilometer (Bus)

Tijds-tarief:
€ 0.44 per min (Auto)
€ 0.49 per min (Bus)

Vriendelijke chauffeur en heel netjes stipt op tijd. Vond onze veiligheid belangrijk en dat konden wij enorm waarderen als 3 meiden zijnde.

Yasmina

Wat een snelle en professionele service!! Hebben mij geholpen toen ik in nood zat en netjes thuis gebracht in Rotterdam. Ik beveel dit taxi bedrijf iedereen aan!

Fem

Ben hier net komen wonen en had per direct vervoer nodig. 1 belletje een hele leuke taxi rit en de goede service kan ik dit bedrijf aanraden. Iemand die mee denkt echt een wereld bedrijf.

Bianca

Geweldige service en keurig op tijd. Chauffeur is zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig ook voor invalide. De prijs is erg laag voor een korte rit. Voor iedereen een echte aanrader!

Tijmen

Rogis Taxi B.V.