Een taxi naar Gorinchem om privé te reizen

Wanneer u direct personenvervoer nodig hebt in de vorm van een taxi die u privé vervoert, zit u zeker goed bij Rogis Taxi uit Gorinchem. Wij brengen u met een personenauto als taxi graag naar uw gewenste plaats van bestemming, of dit nu een vliegveld, school of een zakelijke afspraak in regio Gorinchem is. Onze vriendelijke en geduldige chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd bent waar u dient te zijn.

Bekijk onze diensten

Personen vervoer

Direct personenvervoer van en naar Gorinchem

lees meer

Zakelijk vervoer

Reserveer een taxi voor uw zakelijke afspraak

neem contact op

Airport

Een taxi die u naar een airport naar keuze brengt

lees meer

Schoolvervoer

Een taxi voor schoolvervoer in de buurt

lees meer

Koerier diensten

Vraag ons naar de mogelijkheden over onze koerier diensten

neem contact op

Taxi bedrijf - Rogis taxi B.V.

Boek onze personenauto als taxi online

Bij dit professionele taxibedrijf regelt u snel online een taxi als u privé en direct personenvervoer nodig hebt van of naar Gorinchem. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast is het mogelijk om ons te bellen op 06 27011364 als u speciale wensen heeft of het prettiger vindt om telefonisch een taxi te boeken. Wij staan u graag te woord om uw privé en direct personenvervoer te regelen middels een personenauto als taxi. Bekijk onze tarieven voor uw boeking online!

Bekijk onze diensten

Taxirit plannen?

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons
Privacy beleid

Rogis Taxi

Taxi service in Gorinchem

Gorinchem Rogis Taxi B.v. Richt zich op het leveren van personenvervoer van de hoogste service en kwaliteit. Regio Gorinchem en omstreken.

Ga naar onze contactpagina

Vriendelijke chauffeur en heel netjes stipt op tijd. Vond onze veiligheid belangrijk en dat konden wij enorm waarderen als 3 meiden zijnde.

Yasmina

Wat een snelle en professionele service!! Hebben mij geholpen toen ik in nood zat en netjes thuis gebracht in Rotterdam. Ik beveel dit taxi bedrijf iedereen aan!

Fem

Ben hier net komen wonen en had per direct vervoer nodig. 1 belletje een hele leuke taxi rit en de goede service kan ik dit bedrijf aanraden. Iemand die mee denkt echt een wereld bedrijf.

Bianca

Geweldige service en keurig op tijd. Chauffeur is zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig ook voor invalide. De prijs is erg laag voor een korte rit. Voor iedereen een echte aanrader!

Tijmen

Rogis Taxi B.V.