Schoolvervoer in Gorinchem

Rogis Taxi helpt u met vaste ritten voor het schoolvervoer van uw kinderen in de omgeving van Gorinchem. Onze professionele chauffeurs zijn vriendelijk, behulpzaam en geduldig, zodat u uw kinderen met een gerust hart door ons naar school laat brengen. Daarnaast schakelt u ons in voor andere soorten vervoer.

Bekijk onze diensten

Personen vervoer

Direct personenvervoer van en naar Gorinchem

lees meer

Zakelijk vervoer

Reserveer een taxi voor uw zakelijke afspraak

neem contact op

Airport

Een taxi die u naar een airport naar keuze brengt

lees meer

Schoolvervoer

Een taxi voor schoolvervoer in de buurt

lees meer

Koerier diensten

Vraag ons naar de mogelijkheden over onze koerier diensten

neem contact op

Taxi bedrijf - Rogis taxi B.V.

Plan vaste ritten voor uw vervoer in

Personenvervoer van Rogis Taxi is een goed idee als u zelf niet de mogelijkheid heeft om met de auto naar een bepaalde locatie toe te gaan. Wanneer u een van onze taxi’s bestelt als taxi voor schoolvervoer, kunt u direct vaste ritten inplannen. Zo weet u zeker dat wij op de juiste tijd bij uw huis staan. Vraag ons om meer informatie over onze diensten door te bellen naar 06 27011364 of door ons contactformulier in te vullen.

Bekijk onze diensten

Taxirit plannen?

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons
Privacy beleid

Rogis Taxi

Taxi service in Gorinchem

Gorinchem Rogis Taxi B.v. Richt zich op het leveren van personenvervoer van de hoogste service en kwaliteit. Regio Gorinchem en omstreken.

Ga naar onze contactpagina

Vriendelijke chauffeur en heel netjes stipt op tijd. Vond onze veiligheid belangrijk en dat konden wij enorm waarderen als 3 meiden zijnde.

Yasmina

Wat een snelle en professionele service!! Hebben mij geholpen toen ik in nood zat en netjes thuis gebracht in Rotterdam. Ik beveel dit taxi bedrijf iedereen aan!

Fem

Ben hier net komen wonen en had per direct vervoer nodig. 1 belletje een hele leuke taxi rit en de goede service kan ik dit bedrijf aanraden. Iemand die mee denkt echt een wereld bedrijf.

Bianca

Geweldige service en keurig op tijd. Chauffeur is zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig ook voor invalide. De prijs is erg laag voor een korte rit. Voor iedereen een echte aanrader!

Tijmen

Rogis Taxi B.V.